Slotconferentie PATH - 16 november 2022

24/03/2022 - 16:07

Save the date! 16 november 2022 te Antwerpen - Slotconferentie bewustmaking en destigmatisering van perinatale geestelijke gezondheid en bevordering van voorbereid ouderschap.

In juni 2019 meldde we u heel trots dat GiO vzw geselecteerd werd om deel te nemen aan PATH, een Europees project gefinancierd door Interreg 2 Seas. Samen met Odisee, KdG en Artesis Platijn werkten we samen met partners uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland voor een grotere sensibilisatie voor de geestelijke gezondheidsnoden van jonge ouders in de perinatale periode.

Voor GiO vzw betekende dit concreet dat we de opleiding “Praktijkspecialist Perinatale Geestelijke Gezondheid” gesubsidieerd konden aanbieden aan een 20-tal professionals werkzaam in een erkend gezondheidsberoep in de perinatale sector. Zij zullen op hun beurt in staat zijn de verworven kennis en ervaring te delen met collega’s.

Op 16 november 2022 vindt in Antwerpen de slotconferentie van het PATH-project plaats. Save the date! Meer info op https://path-perinatal.eu/

Slotconferentie PATH_NL
Conférence finale PATH_FR
Final Conference_ENG